Logotyp

Kribbea AB, utbildning och support sedan 1993

Om oss

Vi har utbildat och hjälpt datoranvändare sedan 1993. Behöver ni utbildning, lathundar och användarstöd i programmen i Microsoft Office eller ett eget system kan vi hjälpa er. Genom åren har vi som underkonsult till större utbildningsföretag bemannat och genomfört hundratals kurser med utbildare och kursledare.

Sedan 1998 har vi även haft glädjen att i vårt eget namn få hjälpa många företag och offentliga verksamheter direkt med planering och genomförande av utbildningssatsningar i samband med allmänna kunskapslyft, migreringar och uppgraderingar av standardprogram och anpassade system.

Vi som hjälper er heter Eva Andersson och Kristian Goetzinger.
Kristian har utbildat datoranvändare sedan 1992 och startade verksamheten 1993. Han håller utbildningar, skriver kursmaterial samt användarhandledningar och lathundar, skapar och anpassar mallar, ger kunder support och stöd med dokument och presentationer och arbetar även sedan 2019 med tillgänglighetsanpassning av dokument och mallar. Han hjälper även kunder med stöd och råd i utbildningssatsningar och mallprojekt.
Eva har sedan 2006 skött det administrativa och samordnar bokningar, utbildare och konsulter.För mer information om oss och/eller om hur vi eventuellt kan hjälpa er, kontakta oss gärna via e-post på våra förnamn punkt efternamn snabela kribbea punkt se eller information snabela kribbea punkt se.